Bedrijven - Nieuws en acties

     

In het kader van de warmste week heeft doccle een fantastische inspanning gedaan voor onze projecten.

Doccle is het grootste platform voor digitale administratie in België.
Meer dan 1,4 miljoen Belgen ontvangen, behandelen en bewaren er al hun documenten op één plek.
Samen met de meer dan 90 aangesloten bedrijven draagt Doccle bij tot een papierloze en duurzame wereld waar ecologie en gebruiksgemak hand in hand gaan.

Wij danken Simac Techniek NV voor hun bijdrage aan een waterput.

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Zij leveren en onderhouden bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1100 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.
Dafra Pharma International NV is een parel uit de Kempen die zich inzet voor een kwalitatieve gezondheidszorg in Afrika door de verkoop van aangepaste medicamenten. Ze zijn actief over heel Afrika.

Het bedrijf is eind 2017 symbolisch te voet gegaan langs zijn afnemers naar het zuiden van Afrika. Niet helemaal symbolisch want de 24.566 km zijn effectief gestapt door het personeel. Het bedrijf gaf zijn medewerkers stappentellers en liet de kilometers sponsoren. Het deed zelf nog een duit in het zakje. Weer een –grote- stap dichter bij realisatie van de waterput in Ould Yengé.

Onze hartelijke dank gaat naar de firma Noyen die ons ter gelegenheid van de Eendjesrace te Gent prachtige prijzen heeft geschonken.

Hun fantastische worsten smaken nog beter nu.