Nieuwsbrief

   

Inschrijven

Klik op deze link

 

Nieuwsbrief januari

 

 

 

   

Wensen

Onze allerbeste wensen voor alle mensen die iets concreets willen doen om op duurzame wijze van deze wereld een betere plek te maken. De zorg voor het milieu is niet vrijblijvend meer en de solidariteit met het zuiden moet ook in een hogere versnelling.
We wensen dan ook een goed jaar aan politiekers die meer doen dan gewoon zetelen en het de moeite vinden om dringend een duurzaam energiepact uit te werken en zelfs de moeite namen om het VN-Migratiepact te lezen.
Niets voor een ander kan niet meer want ook deze mensen die niet aan onze hoge verwachtingen voldoen hebben recht op een menselijk leven.
Maar toch voor iedereen onze beste wensen voor een beter 2019.

Lid worden

De wereld is weer een jaar ouder en dat betekent dat uw lidgeld aan vernieuwing toe is. Dit is een eenvoudige manier om ons te steunen. Vanwege de inflatie hebben we deze verhoogd naar 20 euro voor een heel kalenderjaar. Leden krijgen voortaan een eigen nieuwsbrief en eigen activiteiten.
U kan hier lid worden.

Oud geld

Heeft u nog oud papieren Belgisch geld? Voor u is dit oud papier, voor ons betekent het water. Vindt u het de moeite niet om hiermee naar de nationale bank te lopen, schenk het dan aan Watafrik en wij toveren het om in water. Stuur het naar Watafrik Antwerpen, Tabaksvest 81, 2000 Antwerpen. U heeft het de voorbije 17 jaar tenslotte niet echt gemist.
Ook resten papieren geld van op uw vakantiebestemming zijn welkom.

Volg ons op facebook