Nieuwsbrief

   

Inschrijven

Klik op deze link

 

Nieuwsbrief november

 

 

 

   

Kinderen in nood

Volgens Unicef krijgen meer dan 1,5 miljoen kinderen in de Sahel: Burkina Faso, Tsjaad, Mali, Mauritanië, Niger en Senegal, noodhulp vanwege acute ondervoeding. Voor 300.000 kinderen is het waarschijnlijk te laat.
Tekort aan regen, hoge voedselprijzen en onveiligheid zijn de voornaamste oorzaken. Die ondervoede kinderen zijn ook een gemakkelijke prooi voor allerhande ziektes.
Met een waterput voor permanent en gezond water zijn ze al een hele stap verder en kunnen ze in hun basisvoeding voorzien.
We zouden hiervoor een internationale conferentie kunnen organiseren, liefst op een dure luxueuze locatie of we kunnen gewoon een waterput slaan, en nog een, en nog een, en nog een…maar daarvoor hebben we uw hulp nodig.
Ooit al een kind gered? Nee, begin dan vandaag en help en stort uw bijdrage op BE83 36307317 4315. In hun naam, dank u.

Een lied voor water

Kerstmis was ooit de dag van de vrede. Zoals Wannes Van de Velde het zong: Kerstmis is de dag dat ze niet schieten… Op 21 december gaan we in de Sint-Norbertuskerk aan de Dageraadplaats te Antwerpen met en beetje nostalgie kerstliederen zingen. De samenzang wordt afgewisseld aan het gloednieuwe barokorgel met spel door Emmanuel Van Kerckhoven. U komt toch ook meezingen? Inkom 7 euro. Kaarten bestellen kan via deze website. 

Lier Benefiet

De wereldraad Lier organiseert in het kader van de Warmste Week ten voordele van de Mondiale Werken Lier en Watafrik een benefietavond in de Colibrant. Op de affiche staat Nojin die Koerdische muziek en verhalen brengt.

WARMATHON

Loop ze allemaal voor Watafrik! Schrijf u in op Warmathon. Stuur uw foto naar info@watafrik.org. We zetten u op onze pagina.

Volg ons op facebook