Waterfooidag Mechelen

Personeel van onderstaande zaken geven
op 23 maart 2018 hun fooi af voor één van onze projecten in Afrika.

Met dank aan  
Prijzen  

1 romantische kanotocht voor twee ter waarde van 50 euro van Urban Escape
10 tickets voor een boottocht op de Dijle van Rederij Malinska
4 geschenkbonnen ter waarde van 15 euro van theater Arsenaal/Lazarus
5 vouchers voor een gratis ticket van het museum Hof van Busleyden
30 duotickets voor de avant-première van de voorstelling ‘Yallah, naar België’ van Theater M
3 waardebonnen van Basic Italian voor een Small pastabeker van 5,50 euro
2x aktetas
2x oesterset

Activeer uw deelnamebon  
  Ja, ik wil kans maken op een leuke prijs.
 
Naam*

Voornaam*

e-mail*

  Dit adres wordt alleen gebruikt voor de actie “Waterfooidag”.
Nadien wordt het verwijderd uit onze bestanden.
Wil u onze nieuwsbrief dan kan u hier inschrijven.

Horecazaak*

  Hierboven vult u de Horecazaak in waar u de bon gekregen heeft.
   
  * Deze velden zijn verplicht in te vullen
   
   

In alfabetische volgorde doen voorlopig met deze actie mee:

BAR POPULAR
Vismarkt 1-3

Bar Popular is het zonnigste plekje van Mechelen.
Een stukje Caraïben op de Vismarkt, het leukste plein van Mechelen.
Een bruine kroeg met een latin dipsausje.
Van Latin tot feestmuziek, van Mojito tot 20 jaar oude rum, van Duvel tot Desperados...

 

facebook

Basic Italian Mechelen
Bruul 22

PASTA TAKE AWAY
Zin in een lekkere pasta, panini, broodje, salade, ijsje of een koffie met een heerlijk dessert.
Stop de tijd en stap binnen bij BASIC ITALIAN!

A NEW STYLE OF EATING

facebook

Bistro Louis
Hanswijkstraat 1

Verse, eerlijke en pure dagelijkse kost!

 

facebook

Cups 'N Cakes
Borzestraat 32

Op zoek naar een leuke plek om van een lekkere tas koffie of thee, een verfrissende huisgemaakte of biologische limonade of fruitsap, een smoothie of milkshake te genieten? Zin in iets zoets? Liever een gezonde lunch? U vindt het allemaal bij ons!
Bovendien is alles artisanaal bereid van koffieboon tot koekje!
U kan van dit alles genieten in ons interieur “uit grootmoeders tijd” of op ons gezellig terras. Heeft u geen tijd? Geen nood, al onze gerechten en dranken kunnen ook meegenomen worden.
Myriam en haar gerante Saliha ontvangen u graag met de glimlach.

website

Den Troef
Befferstraat 28

Café's zijn er veel, maar een waar je vooral naar toe gaat als je gezelschapsspelletjes wil spelen, dat is al niet meer zo voor de hand liggend.
In Mechelen is er voortaan zo'n café.

De uitbaters zijn zelf grote fans van spelletjes, en die passie namen ze mee naar hun nieuwe horeaczaak. De klanten vinden het alvast geweldig.


facebook

Eetcafé Brocante Nostradam
Blauwhondstraat 25

In een historisch pand in het centrum van Mechelen, waar 100 jaar geleden naarstige werksters stoelen “biezden", is sinds enkele jaren Nostradam gevestigd.

Wie ons eetcafé voor de eerste keer bezoekt, verwondert zich telkens weer aan de verschillend ingerichte, knusse ruimtes achter elke hoek. De aparte ruimtes voorzien van vintage meubels zorgen ervoor dat het een gezellige ontmoetingsplaats is, waar de chef met veel liefde en passie voor het vak zijn favorieten aan zijn gasten serveert.

website

Hanekeef
Keizerstraat 8

Café de Hanekeef is een authentiek bruin cafeetje in het hartje van Mechelen. Op wandelafstand van het station van Nekkerspoel en de Grote markt, vind je hier een plaats waar rasechte Mechelaars, samen met studenten en toeristen een pint drinken.

Niet alleen onze vele hanen in het café, maar ook enkele van onze bieren zijn de moeite waard om eens langs te komen. Zo zijn er bollekes en pints of Guinness van 't vat en hebben we met Omer één van de tripeltoppers in ons assortiment.

Waar onze naam vandaan komt? Vraag het gerust aan de barman of aan één van de vele stamgasten.

facebook

Het Anker, Brouwerij
Guido Gezellelaan 49

De brasserie van Brouwerij Het Anker staat borg voor een unieke smaakbeleving.
Je vindt er heerlijke gerechten met aangepaste bieren, waarvan sommige gerechten ook bereid worden met bier. Probeer zeker de Vlaamse stoverij en de Mechelse Koekoek met Gouden Carolus. De bieren zijn beschikbaar op fles en van ‘t vat.

De brasserie is alle dagen open vanaf 10u00, de keuken vanaf 11u30.
Kom langs en laat het u smaken!

website - facebook

Komisfeu
Ontvoeringsplein 2

Wij zijn een huiselijk familierestaurant dicht bij het centrum van Mechelen. Bij ons kan u in alle warmte en gezelligheid genieten van een rijk assortiment klassieke brasseriegerechten, aangevuld met talrijke gegrilde vleesgerechten.
Onze grootste specialiteit is fondue. Wij bieden een verscheidenheid aan fonduesoorten, elk met eigen vleessoorten en aangepaste garnituur. Ontdek ons menu met zijn talrijke keuzemogelijkheden! De meeste van onze gerechten zijn seizoensgebonden en omdat alles vers bereid wordt afhankelijk van beschikbaarheid.
Bij ons vindt elke smaak zijn gading. Maar ook tussen de maaltijden door hebben we heel wat lekkers te bieden. Ons goedgevulde dessertmenu barst van zoetige lekkernijen. Onze uitgebreide drankkaart omvat een rijke selectie aan streekbieren, digestieven en klassiekers.
U kan bij Komisfeu naast verorberen en verpozen ook vergaderen. Wij hebben een vergaderzaal voor circa 50 personen die kosteloos gereserveerd kan worden.
Er is ook een aparte rokersruimte voorzien.
Bent u op zoek naar lekker eten op een knus en gezellig plekje waar u met de glimlach wordt onthaald? Kom naar Komisfeu!

website - facebook

Lord Nelson
Wollemarkt 8

Wij bieden u een ruime keuze aan op onze kaart en all-in menu’s. Vraag zeker onze medewerkers om de suggesties! Lord Nelson is alle dagen open vanaf 10u en de keuken is doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u30.
Wij beschikken ook over een groot zomerterras onder de Sint-Romboutskathedraal.

De keuken is seizoensgebonden en soms ook wel gedurfd. Kom gezellig dineren aan de haard, zakelijk of onder vrienden, de warme sfeer voelen en beleven. Wij zorgen voor sfeervolle en aangepaste muziek in een authentiek kader. Tafelen bij Lord Nelson, dat is genieten van het leven.

facebook

Makadam
Grote Markt 11

Enkele weken geleden doopten David Aerts en Jonas Bosmans Honoloeloe om tot 'Makadam'.

'Makadam staat voor eigenheid en karakter, maar ook voor puur genieten, een persoonlijke aanpak en een uitgebreid aanbod,' zo kondigden de uitbaters de komst van Makadam op de sociale media aan.

De focus van de zaak ligt op speciale bieren, maar ook de lunchkaart wordt uitgebreid. Een echte brasserie wordt het niet, maar voor een kleine avondsnack kan je er ook terecht.

Sava
Grote Markt 13

Het historisch pand ‘De Kat’ bestond reeds in 15e eeuw, werd in 1661 heropgebouwd en vanaf dan gebruikt door apothekers en geneesheren. De ‘cartouchen’ en afbeeldingen op de geklasseerde voorgevel zijn stille getuigen van deze ‘medische’ periode. Het pand bleef ook daarna zijn diensten bewijzen aan de bevolking maar vanaf de 19e eeuw als herberg, restaurant of horecazaak.

SAVA zet deze traditie graag verder en wil een sfeervolle ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die hier met goede bedoelingen binnenstapt. Hierbij zal een drankje en een hapje nooit ontbreken. En als het kan doen we dat bij voorkeur met producten uit eigen streek, van familiale producenten en zijn we zeker verkocht voor fair en duurzaam.

website

Sister Bean
Vismarkt 26

#HOMEMADE FOOD, GREAT COFFEE

HET IDEE ACHTER SISTER BEAN IS SIMPEL:
LEKKER ETEN, LEKKERE KOFFIE IN EEN LEKKER KADER.

Met een jong team van sisters en de occasionele misters timmeren we samen aan onze eigen plek in Mechelen. Onze kwaliteitsnorm is streng, onze sfeer ongedwongen en relaxed, en dat koesteren we.

Veel vijven en zessen om eigenlijk te zeggen:
spring eens binnen en laat ons weten wat je denkt.

website - facebook

Sweet B
Zakstraat 2

Sweet B - Beans, Bites and Beats!
Koffie, thee en gebak in hartje Mechelen, met een muzikale twist!
Een project dat al langer sluimerde en organisch is gegroeid.

“Je kan bij ons ook je favoriete lp’tje opleggen en afspelen. Naast koffie een andere passie van me”, zegt Michel Liburni.

facebook