logo Instagram

WATERLOOP 2021 LOPEN VOOR WATER

De waterloop 2021 is wegens corona verschoven naar 12 september.
Dan lopen of wandelen wij 30 of 18km voor een waterput in Turkana. We vertrekken op de Koninginnelaan aan Ruiterstandbeeld van Leopold II en lopen grotendeels in een lus rond Oostende over verharde weg.
Moe maar voldaan dat we eenmaal gedaan hebben wat vrouwen en kinderen in Afrika wekelijks lopen om water te halen. Wij doen dit niet in een verzengende zon en niet met in iedere hand 10kg water.
Durft U het aan? Het startschot wordt gegeven om 10 uur. Omwille van de sluimerende covid-19 wordt het aantal deelnemers dit jaar ook beperkt. Wacht dus niet met inschrijven of u mist de boot misschien.
Wie de 30km aflegt krijgt een gouden medaille en wie kiest voor 18km krijgt zilver.

Deelnemen.

Deelnemen kost 10 euro.
Wanneer dit bij ons op de rekening staat bent u ingeschreven maar om mee te doen verwachten wij dat u zich inspant om sponsorgeld mee te brengen van uw liefste zelfstandige(n) voor minimaal 100 euro.

Uw sponsor zetten wij op onze website op de sponsorpagina van de waterloop 2021, bij de Waterbrengers bedrijvenmozaïek en op de sponsor banners bij het evenement  indien het sponsorgeld gestort is vóór 1 september.

De sponsor krijgt van Watafrik een nota en kan dan het sponsorbedrag voor de waterloop storten.
Hier kan u zich als sponsor  inschrijven.

Inschrijven.

Schrijf nu in en wees erbij. Maak hen gelukkig met water dichter bij huis. En zoals jullie weten: alles begint met water. Laat hen ook niet in de Middellandse Zee eindigen op zoek naar een leven waar water geen probleem is.

Lopen, stappen of wandelen.

U kan de 30 of 18km afleggen op uw ritme. Het is geen loopwedstrijd. De eerste wordt beloond met een beker vol water. U moet wel binnen de 10uur binnen zijn.
Om 20uur verwachten wij de laatsten aan de aankomst. U krijgt bij vertrek een rugzakje met daarin een kaart van het parcours (dit is ook helemaal bewegwijzerd), een snack en water. Voor de grote honger moet u zelf uw boterhammen meenemen.