logo Instagram

WATERLOOP 2021 LOPEN VOOR WATER

De watertoop 2021 is wegens corona verschoven naar 12 september.  Dan lopen of wandelen wij 30km t.v.v. waterprojecten in Afrika. We vertrekken aan het Ruiterstandbeeld van Leopold II (Koninginnenlaan) en lopen in een lus langs het Groene Lint over verharde weg. Moe maar voldaan dat we eenmaal gedaan hebben wat vrouwen en kinderen in Afrika wekelijks lopen om water te halen. Wij doen dit niet in een verzengende zon en niet met in iedere hand 10kg water.
Durft U het aan? Met in het achterhoofd de coronamaatregelen vertrekken wij in bubbels van 4. Dit kan naargelang de ontwikkeling van covid-19 veranderen, maar we houden het in ieder geval gezond. Daarom wordt het aantal deelnemers dit jaar ook beperkt. Wacht dus niet met inschrijven of u mist de boot misschien.
Wie de 40km aflegt krijgt een gouden medaille en wie kiest voor een halve afstand krijgt zilver.

Deelnemen.

Deelnemen kost 10 euro.
Wanneer dit bij ons op de rekening staat bent u ingeschreven maar om mee te doen verwachten wij dat u zich inspant om sponsorgeld mee te brengen van uw liefste zelfstandige(n) voor minimaal 100 euro. We weten dat het voor iedereen harde tijden zijn maar geen water hebben is wel het hardste dat er is.

Uw sponsor zetten wij op onze website op de sponsorpagina van de waterloop 2021, bij de Waterbrengers bedrijvenmozaïek en op de sponsor banners bij het evenement
Hij krijgt een poster waarop staat dat hij de waterloop steunt. Tevens krijgt hij een nota om de fiscus gelukkig te maken.

Inschrijven.

Schrijf nu in en wees erbij. Maak hen gelukkig met water dichter bij huis. En zoals jullie weten: alles begint met water. Laat hen ook niet in de Middellandse Zee eindigen op zoek naar een leven waar water geen probleem is.

Lopen, stappen of wandelen.

U kan de 40km afleggen op uw ritme. Het is geen loopwedstrijd. U moet wel binnen de 10uur binnen zijn. Dit betekent dat voor de wandelaars de laatste start om 11uur is. Om 21uur verwachten wij de laatsten aan de aankomst. U krijgt bij vertrek een rugzakje met daarin een kaart van het parcours (dit is ook helemaal bewegwijzerd), een snack en water. Voor de grote honger moet u zelf uw boterhammen meenemen.